Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@20:47:56 GMT

علائم سرطان پانکراس چیست؟

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۷۶۸۹

برخی اوقات، کمر درد می‌تواند نشانه ابتلا به یک وضعیت نادر باشد که باید آن را جدی گرفت و در صورت مشاهده برخی علائم خیلی زود به پزشک متخصص مراجعه کرد. ناطقان: کمردرد می‌تواند علل مختلفی داشته باشد و غالبا به مشکلات عضلانی یا استخوانی مرتبط است؛ اما در برخی موارد می‌تواند نشانه‌ای از موارد خطرناک در سلامتی انسان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کمردرد در بیشتر موارد سبب نگرانی نیست و معمولا پس از گذشت چند هفته یا چند ماه به خودی خود فروکش می‌کند؛ اما کمردرد در مواردی نادر می‌تواند نشان دهنده سرطان پانکراس یا همان لوزالمعده باشد.

سرطان پانکراس از بافت‌های لوزالمعده شما شروع می‌شود. عضوی در بدن شما که در قسمت تحتانی معده قرار دارد.

طبق اعلام مرکز پژوهشی سرطان انگلیس (Cancer Research UK) کمردرد اغلب در میانه کمر احساس می‌شود و دردی مزمن دارد. این درد همچنین می‌تواند از ناحیه معده شروع شده و به پشت گسترش یابد.

این مرکز می‌افزاید: درد کمر زمانی که شما دراز می‌کشید، بیشتر می‌شود و اگر رو به جلو بنشینید بهتر است. این درد همچنین پس از صرف غذا ممکن است بدتر شود.

طبق اعلام مرکز سرطان پانکراس انگلیس (Pancreatic Cancer UK) درد مرتبط با سرطان پانکراس، امری شایع در میان بیماران بوده و در ۷۰ درصد از موارد گزارش می‌شود. کمردرد همچنین می‌تواند نتیجه تومور باشد که سبب انسداد در معده و دوازدهه یا همان اثنی عشر (بخش بالایی و روده کوچک) شده است.

بر اساس اعلام این مرکز، درد ناشی از سرطان بر اعصاب و یا اندام‌های نزدیک لوزالمعده تأثیر می‌گذارد.

طبق اعلام سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) دیگر علل اصلی کمردرد عبارتند از:

۱- شکستگی استخوان در ستون فقرات
۲- سندرم دم اسبی (Cauda equina syndrome)
۳- مولتیپل میلوما (میلوم متعدد) که نوعی سرطان مغز استخوان است.

در بسیاری از موارد کمردرد به خودی خود برطرف می‌شود و یا با انجام برخی تعدیل‌ها در سبک زندگی می‌توان آن را برطرف کرد.

یکی از مؤثرترین راه‌های علاج کمردرد مزمن، انجام ورزش‌های روزانه است. انجام ورزش‌های منظم ماهیچه ها، استخوان‌ها، مفاصل و بافت‌های همبند، شما را سالم نگه می‌دارد.

بر طبق دستورالعمل‌های سلامتی، سعی کنید تا دست کم ۱۵۰ دقیقه فعالیت‌های بدنی متوسط در هفته داشته باشید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: سرطان ، پانکراس ، کمر درد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سرطان پانکراس کمر درد سرطان پانکراس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز تمامی خودروهای داخلی به ردیاب

سردار علی ولیپور گودرزی در حاشیه اجرای طرح دستگیری سارقان و مالخران وسایل نقلیه که ظهر امروز در مقر پلیس آگاهی تهران بزرگ برگزار شد، درباره ایمنی خودروها و اقدامات ضروری برای جلوگیری از سرقت خودرو نیز گفت: جلسات مستمری در خصوص ایمنی و امنیت خودروها میان خودروسازان و پلیس آگاهی برگزار شده و همچنان نیز جلساتی در این خصوص برگزار می‌شود. ما در این جلسات موارد و پیشنهادات خود را در مورد ایمنی خودروها و راهکارهای ارتقاء امنیت خودروها ارائه دادیم که یکی از موارد مطرح شده از طرف ما این بود که تمامی خودروها به ردیاب مجهز شوند.

وی ادامه داد:‌ در جلسات مستمر خود با شرکت‌های خودروساز داخلی، نظرات و دیدگاه‌های خود را در این خصوص بیان می‌کنیم و در مواردی هم با توجه به پرونده‌های موجود مواردی از نقص ایمنی خودروها را به خودروسازان منتقل می‌کنیم تا آن را برطرف کنند. البته در همین راستا نیز تولید برخی خودروها که امنیت و ایمنی لازم را نداشتند، متوقف شد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت با اشاره به تفاهمنامه همکاری میان پلیس و یکی از شرکت‌های دانش‌بینان در حوزه ساخت ردیاب گفت: استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی درخودروها راهکار خوبی برای ممانعت از سرقت خودروها است و می‌تواند سرنخ خوبی برای پیدا شدن وسیله نقلیه بعد از سرقت باشد.از این رو تاکید پلیس این است که خودروهای داخلی باید به ردیاب مجهز شوند.

وی ادامه داد: همچنین مالکان خودروهای فعلی نیز می‌توانند با مراجعه به مراکز معتبر خودروی خود را به ردیاب مجهز کنند. علاوه بر آن توجه به هشدارها و توصیه‌های پلیسی نیز ضروری است. استفاده از قفل فرمان، پارک خودرو درمحل‌های دارای روشنایی و تردد و ... از جمله این موارد است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان
  • استفاده از ChatGPT برای ارزیابی مشکل قلبی عاقلانه نیست!
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • تجهیز تمامی خودروهای داخلی به ردیاب
  • علائم و نشانه‌های مالاریا (اینفوگرافی)
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال