Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@18:26:28 GMT

آیا سرطان معده تاثیری بر پوست دارد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۱۶۳۳

آیا سرطان معده تاثیری بر پوست دارد؟

سرطان معده باعث بروز نوعی اختلال پوستی نادر می‌شود به طوری که فرد مبتلا متوجه برآمدگی‌های کوچک روی پوست، تورم و پوسته پوسته شدن پوست بدن به ویژه در قسمت صورت می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، سرطان معده به دلیل رشد کنترل نشده سلول‌های غیرطبیعی در پوشش داخلی معده رخ می‌دهد، سرطان با توجه به نوع آن و نوع سلول یا اندام آسیب دیده پدیدار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرطان معده به ندرت در مراحل اولیه علائم هشداردهنده ایجاد می‌کند، علائم این بیماری ممکن است مبهم یا نامشخص باشد.

تأثیر سرطان معده بر پوست بدن

سرطان معده باعث بروز نوعی اختلال پوستی نادر می‌شود به طوری که فرد مبتلا متوجه برآمدگی‌های کوچک روی پوست، تورم و پوسته پوسته شدن پوست بدن، به ویژه در قسمت صورت می‌شود، این علائم ممکن است با خارش پوست نیز همراه باشد. سرطان معده ممکن است علاوه بر پوست، بر مخاط، زائده‌های پوستی و غدد لنفاوی نیز تأثیر بگذارد.

دیگر علائم اولیه سرطان معده

اولین علائم سرطان معده شامل کم اشتهایی، کاهش وزن ناگهانی، دل درد و تورم شکم می‌شود. فرد مبتلا به سرطان معده ممکن است دچار مشکلاتی مانند سوزش سر دل، سو هاضمه، حالت تهوع و استفراغ شود. همچنین، ممکن است فرد بیمار پس از خوردن مقدار کمی غذا، خیلی زود احساس سیری کند. هموگلوبین پایین خون نیز ممکن است یکی از علائم سرطان معده باشد.

نحوه گسترش سرطان معده

سرطان معده در طول سال‌ها به کندی ایجاد می‌شود، این بیماری با ایجاد تغییراتی در پوشش داخلی معده پدیدار می‌شود. این تغییرات به ندرت باعث بروز علائم می‌شود و اغلب در مراحل اولیه تشخیص داده نمی‌شود. علاوه بر این، سرطان معده با توجه به این که در کدام بخش از معده شروع شده است، می‌تواند منجر به بروز علائم و پیامدهای متفاوت شود.

عوامل خطر سرطان معده

بیشتر افراد مبتلا به سرطان معده معمولاً بالای ۶۰ سال سن دارند، یکی از عوامل خطر اصلی سرطان معده رژیم غذایی است. رژیم غذایی سرشار از غذاهای شور، دودی و ترش، رژیم غذایی کم میوه و سبزیجات می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان معده را افزایش می‌دهد. عوامل خطر سرطان معده شامل التهاب مداوم معده، جراحی معده یا سابقه بیماری است. بیماری رفلاکس معده، چاقی و سیگار کشیدن نیز می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان معده را افزایش دهد.

روش‌های پیشگیری از بروز سرطان معده

پیروی کردن از یک رژیم غذایی سرشار از میوه‌های رنگارنگ و سبزیجات سبز خطر ابتلاء به سرطان معده را کاهش می‌دهد. همچنین، مصرف غلات کامل مانند نان غلات، ماکارونی و برنج در این زمینه بسیار مؤثر است. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که پرهیز کردن از محصولات گوجه‌فرنگی و ترشی می‌تواند خطر بروز سرطان معده را افزایش می‌دهد. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ورزش کردن خطر ابتلاء به این بیماری را کاهش می‌دهد، در صورتی که اضافه وزن دارید یا چاق هستید، حفظ وزن سالم بسیار مهم است. دوری کردن از سیگار نیز احتمال بروز سرطان معده را کاهش می‌دهد.

کد خبر 589391

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی سرطان بیماران سرطانی درمان سرطان سرطان معده درمان سرطان معده ابتلا به سرطان رژیم غذایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرطان معده خطر ابتلاء سرطان معده سرطان معده رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۱۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟